Vitt

Miltons rum börjar bli färdigt, nu är det bara det som ska upp på väggarna som är kvar. Jag är jättenöjd med rummet och tycker det blivit så fint med bra förvaring. Mannen tycker dock att det kanske är aningens vitt och säger att det enda som saknas nu är färg. Vilket kommer! Någon dag när det är ljust ute ska jag ta lite bilder så får ni säga vad ni tycker.

Jag har förresten glömt att visa upp Miltons fina födelsedagstårta.

Milton var lite skeptisk till tårtan och hade väldigt svårt att äta upp sig själv… gulle 😉

Jo, något jag tänkt dela med mig av är Miltons söta ord på saker och ting. Han är fortfarande väldigt förtjust i mackor med mös på, där mös betyder smör. Han gillar även att titta på tåjjen (tågen). Morfar har han hittills kallat för chacha av någon outgrundlig anledning.

[tags]Barn, Födelsedag, Ord[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Vitt”

  1. Gulle! Ja vem vill äta upp sig själv? 😉

    Åh det är kul med dom där orden…. Joel håller på och testar nya för fullt.

    Kram på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.