Fit

Handlade lite nya kläder till den minsta personen i familjen. När jag kom hem var väl mannen av åsikten att jag lämnat smaken hemma.

Är det så illa funderar jag? Mössan och vantarna från Lindex tyckte jag var mysiga och det är väl härligt med en liten färgklick på barn. Den lila dressen hittade jag på lindex.se igår och föll direkt. Gillar deras mysdressar och tyckte att en lila skulle passa bra på Milton. Den randiga tröjan är också en sådan riktigt myströja från Kappahl. Passar perfekt till Miltons bruna och orangefärgade byxor. Och sist är det kläder både från Lindex och Kappahl som går i svart och grått.

[tags]Barn, Kläder[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

14 reaktioner på ”Fit”

 1. Äsch, det är ju maken din som har tappat bort sin smak. Uppenbarligen 😉 Det där hade helt klart kunnat vara innehållet i en av mina shoppingpåsar.

  Vad mysigt Miltons rum har blivit.

  Kramar

 2. Det beror väl på hur man ser det. Jag tror på de som anser att barn ska ha färgglatt eftersom deras sinnen stimuleras mer av det, men å andra sidan så är det hypermodern med det 70-talsinspirerade färgerna på kläderna så det är ju väldigt trendigt.

 3. Härliga kläder! Jag är mycket förtjust i att handla färgglatt åt barnen – det är kul att inte alla pojkkläder är blå-grå-svarta längre, utan även med färger! Favoriten av plaggen ovan är helt klart den randiga från Kappahl – mjuk och skön och färgglad! Kappahl har ju fö blivit Mycket bättre på senaste tiden tycker jag 🙂

 4. Äsch. Låt honom handla själv då i fortsättningen om det inte duger.

  Det var ju jättefina kläder åt en liten kille. Speciellt mössan med älgar på.

  Hade du kommit hem med en klänning så hade jag förstått honom 😉

 5. allt var jätte fint ju, det är nog mannen som inte har uppdaterat sin smak efter modet på ett tag… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.