Plusdagar

Tänkte att jag måste ringa Försäkringskassan igen och höra hur många dagar jag har kvar. Tror ni jag blev lite förvånad när jag fick meddelande om att jag har 10 dagar kvar (vilket är samma svar som jag fick tidigare när jag ringde för någon vecka sedan). Bad nu tjejen jag pratade med att skriva in detta i journalen och meddela handläggaren för det kan inte vara så att jag ska få olika besked varje gång jag ringer.

Jag förstår ingenting av deras system.

[tags]Försäkringskassan, Dagar, Föräldrapenning[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Plusdagar”

  1. DEt där var jag också med om. Ringde dit och dom sa 10 dagar kvar. Då ringde min man och skulle meddela att han ville ge mig dagar då sa dom att jag hade 20 dagar kvar. Dom har ingen koll alls där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.