Unik

I oktober handlade det mycket om bröst och i något program var det en ung kvinna som berättade hur hon opererat bort brösten efter att ha fått bröstcancer. Jag konstaterade att jag inte ens har några bröst att operera bort, de är i stort sett obefintliga och inte blev de större efter en graviditet och efterföljande amning. Men lika glad för det är jag. Fast ännu lite gladare vore jag såklart med en unique bra.

[tags]Bröst, Tävling, Kläder[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Unik”

  1. haha.. det är du och jag Annah… 😀 vi kan ju hoppas på att vi går som lyckliga vinnare

    kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.