Suger

Hmmm, undra om nya layouten var dålig eftersom det varit så tyst. Ser att jag har besökare men tråkigt nog inte många som kommenterar.

Antar att många är upptagna med att följa valet i USA med spänning. Själv håller jag på Obama. Gjorde ett test hos Aftonbladet och det talade tydligt att jag hade åsikter som stämde överens med Obamas partiprogram. Dessutom verkar hans hemmaplan vara Chicago, en stad som ligger mig varmt om hjärtat efter min tid som au pair.

Annars är jag själv upptagen med att suga luft ur påsar. Fast det är inte jag som suger, det gör dammsugaren. Det är så roligt att vi efter att ha tömt luften ur två påsar bestämt oss för att vi absolut ska införskaffar fler. Ja, jag har i alla fall bestämt att vi ska införskaffa fler. Väldigt praktiskt för täcken och kuddar som annars tar plats.

Vi införskaffade våra påsar från ICA Maxi. Finns säkert på andra ställen också.

[tags]Förvaring, Obama, Chicago, au pair, Kommentarer[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

15 reaktioner på ”Suger”

 1. Ja, såna där vacuumgrejor verkar suveräna! Ska kika på dem nästa gång vi handlar. Gillar nya layouten! Jag är visst inte så uppmärksam, såg faktiskt inte att det var nytt när jag läste förra inlägget. Oups.

 2. Coola påsar, dom kan man ha mycket kul med 😉
  Hur gick det förresten med Miltons blåsor?
  Fick du reda på vad det var och är de borta igen?

  Nu ska jag fortsätta valvakan 😉
  Kram

 3. Oj oj oj.. Tack för tipset..Det ska jag också köpa när jag kommer över sådarna braiga påsar!!!

  Kram

 4. Tycker du har gjort jättefint härinne 🙂

  Vad smart med de där påsarna. För plats har man ju alltid ont om.

  /Åsa

 5. Det där ser ju supersmidigt ut!! Särskilt till ”gästlådan” hos oss där vi har massor av täcken och kuddar… Vad kostar sådana påsar?

 6. Kul att du kommenterade hos mig! Din layout är jättefin, så inte beror det på den! 😉 Det är inte många som kommenterar av alla som läser – det är lite tråkigt, men man kan ju inte tvinga någon. 🙂 Det är klart att hunden ska posera om du fotar hemma – smart knep, som sagt! 😉

 7. Men vad fint det var här!!!!! 😀 Super nice. Och så söt sonen är i sitt förkläde i inlägget under. Gulle!
  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.