Trött

Idag har jag varit så trött att jag nästan somnat på plats. Det var faktiskt lite jobbigt att cykla hem för när det går i sakta mak blir jag trött av bara tempot och tycker det är så behagligt att jag nästan blundar. Men som ”tur” var hade jag även huvudvärk som påminde mig om att det var hem jag skulle och inte ner i diket.

Planen för morgondagen var att åka tåg till Uppsala med Milton, men eftersom jag dels mår så pyrt och dels biljetterna till tåget var hutlöst dyra får vi skjuta det lilla äventyret framöver.

[tags]Trött, Sjuk, Uppsala[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Trött”

  1. Nu börjar det dessutom blir så jäkla kallt att arslet håller på att frysa fast i sadeln, TROTS sittmuff.. fast jag kämpar på – och du också. Vilka hurtisar vi är 😀 KRAM och trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.