Sjukskriven

Igår tog jag kontakt med hälsocentralen och fick en sjukskrivning 50% från igår och hela nästa vecka. Känns väldigt skönt för det är inte så roligt att behöva spy på jobbet och det är väldigt påfrestande att må illa hela tiden. Kan väl säga att illamåendet och kräkningarna är minst lika illa nu som när jag väntade Milton.

[tags]Graviditet, Illamående, Sjukskrivning[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

14 reaktioner på ”Sjukskriven”

 1. Stackars dig… vad jobbigt att må illa och spy hela tiden! Själv är jag väl ganska lyckligt lottad som bara spytt två gånger som gravid, och nästan helt sluppit illamåendet. Men man påverkas ju olika av hormonerna..

 2. Nejmen vad ser jag! GRATTIS till den växande magen! Vad kul att komma in här efter en tids frånvaro av internet och se att det är något kul på gång… fast illamåendet kunde ju skippats förstås! Hoppas det ger med sig snart!
  *kram*

 3. Men åh! Ett stort grattis till en liten mini! Illamående och magont låter dessvärre inte lika kul, skönt med sjukskrivning. Hoppas du mår bättre snart och än en gång – grattis!

 4. Fy för att kräkas. Men så bra att du slipper jobba lite åtminstone! Hoppas att du mår bra annars.

  Kram & trevlig helg!

 5. Usch, vad jobbigt att må så illa. Skönt att du blev sjuksriven iaf. Hoppas det ger med sig! Vilken vecka är du i? 🙂

  Ja det är ju trevligt med överraskningar. Så du tror på en kille till. 🙂 Jag skulle just gissa på en tjej – men jag har ALLTID fel. 😉

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.