TjockisTjockis, originally uploaded by Elsklingen.

På kvällen sväller min mage upp massor. En riktig liten tjockis har jag blivit. Illamåendet o kräkningarna håller i sig. Orkar liksom inte med så mycket mer än att försöka klara dagen utan att spy alltför många gånger.
Ser ut som en fågelskrämma insåg jag när jag tittade mig i spegeln nu på kvällen. Hade det varit halloween hade jag inte behövt sminka mig iaf. Med milton blev jag bättre i vecka 16. Så för att se det på den positiva sidan. Bara 7 veckor kvar nu.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

14 reaktioner på ”Tjockis”

 1. ÅÅ söt liten mage, ser ut som det var en liten tösabit som ligger där inne 😉
  Tråkigt med illamåendet, hoppas det inte dröjer 7 veckor till innan det ger med sig.

  Ha en bra helg!
  Kram

 2. Vet hur det känns det där hemska illamåendet… Hoppas det ger sig snabbare denna gången. Jag tyckte allt kom snabbare andra gången, magen, foglossingen, halsbrännan… Tur att man vet vad man får för det också, det visste man ju inte på samma sätt första gången.

 3. Vilken fiiin mage! 🙂
  Jag undrar varför det är sån enorm skillnad på morgonmagen och kvällsmagen. Skumt det där…
  Jobbigt med illamåendet. Hoppas det ger med sig snart!
  Kram!

 4. Tänk att Milles syskon ligger där inne! Det låter skitjobbigt med illamåendet! Hoppas att det vänder snart för dig.

  Kramar

 5. Halloj Annah!
  Här sitter jag, precis hemkommen från NZ och bröllopsresa, och tittar in och vad ser jag…. Gravid! Grattis!! Tydligen är vi dessutom ungefär lika långt gångna, jag själv i 8 veckan. Kram Caroline

 6. Är det verkligen bara tarmarna, eller kommer det att synas tidigare denna gången än med Milton? Fick du inte medicin sist mot illamåendet? Kan du inte få det nu också i så fall?
  Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.