Efter julen

Nu kan man nog säga att julen är över. Bara nyår kvar. Det är skönt att vara ledig och kunna vila massor, behövligt för kroppen.

Just nu har jag vissa dagar som är bättre och andra som är sämre. De senaste sju veckorna har jag nog haft ungefär fyra spyfria dagar så jag hoppas en vändning är i antågande snart för jag är trött på illamående och att hänga över toaletten. Imorgon går jag in i magiska vecka 13, tycker mig redan ha känt lite fludder i magen vilket inte är helt omöjligt. Milton kände jag i vecka 16.

Nästa fredag åker jag och mannen till Stockholm och nu försöker vi hitta någon mysig restaurang med gooood mat att besöka. Ni Stockholmare som kikar förbi här, har ni några tips? Har kikat lite på Grill men tyckte nog priserna där vara lite i värsta laget.

Har inte orkat fota så mycket den senaste tiden men nu när jag fått ett nytt objektiv av tomten hoppas jag att jag orkar fota lite mer. Ovan en bild från vardagsrummet, med nya mattan som tomten också kom med och självklart en riktigt gran.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Efter julen”

 1. Du med! Objektiv alltså 🙂
  Hoppas verkligen att illamåendet ger med sig…………….. snart.
  Kram.

 2. Hittade hit från en annan blogg och tycker det är spännande att läsa då vi verkar vara nästan precis lika lågnt gågna i våra graviditeter. Jag mår också sjukt illa, gjorde det med storasyster också… Men den här gången tipsade min gynekolog om att jag skall dricka varmt honungsvatten medan jag fortfarande är i sängen, och det hjälper faktiskt lite. Krävs ju lite service från sambo… 😉 Kanske värt att testa?
  Tittar garanterat in igen!

 3. själv älskar jag T.G.I.F !!!!! 🙂 finns två restauranger i stan… men det beror ju lite på vilken typ av mat ni vill ha? Lite lyxigare och sjukt gott är det annars på Gondolen.

  jag fick oxå makro objektiv av tomten, snäll tomte i år!!

  kram och hoppas du får må bra nu!

 4. Hoppas att illamåendet går över snart så du kan få njuta lite av graviditeten istället.

  Kul att tomten kom med nytt objektiv, vidvinkel gissar jag på 😉

 5. Vad fint ni har hemma!
  Usch, kan bara föreställa mig hur jobbigt det måste vara med illamåendet. 🙁 Huvva!
  Är det UL ni ska på nästa fredag? Är det proverna som ska tas?
  God fortsättning! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.