Äldre

I år sägs jag bli 30 år, men jag känner mig betydligt mycket yngre. Dock har jag nu börjat skönja en del tendenser till att åldern faktiskt tar ut sin rätt.

De gråa håren ökar drastiskt från dag till dag. Plockar jag bort ett en dag så har jag två nya nästa. Går faktiskt i valet och kvalet om jag ska bli en person som färgar över de grå slingorna eller växer med färgen.
I fredags var jag på after work eller på ren svenska ”efter jobbet” med lite kollegor. Ett band spelade hög musik och det var fördjävligt rent ut sagt. Jag tröttnade rätt tidigt och åkte hem först av alla.

Dessa små tantvarningar som helt plötsligt gör entré i mitt liv gjorde att jag tvungen måste gå igenom alla bilder genom åren. Börjar jag bli gammal?

Det har liksom hänt en del saker genom åren. 2002 kom Nova in i mitt liv. 2003 var jag mitt uppe i studiehetsen och 2004 sökte jag till polis och tränade massor inför detta. 2005 hände mycket kan jag kort och gott konstatera och 2006 växte Milton i magen. Tänk att den där lilla alien med ankfötter på bilden nu är vår underbara son och nu sparkar nästa liv i magen. Så konstigt.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Äldre”

  1. Oj ja det har verkligen hänt mycket saker de senaste åren i ditt liv. 🙂

    Jag hade åldersnoja i höstas men nu känns det plötlsigt bättre. Jag kan ju ändå inte göra nåt åt det !

    /Åsa

  2. Haha.. ja det säg ju det ju.. lite roligt.. ser att du kommenterat i min blogg just när jag klickar mig in för att göra detsamma i din 🙂
    Roligt du gjort med fotorna.. jag funderade idag på att göra ngt. liknade med Carolines frisyrer 2008… kollade nämligen igenom fotorna och det var värst.. där fanns ju minsann mörkt, blont, kort, grönt……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.