Live Playsand

Många verkar tycka att det var en tråkig deltävling i Leksand och med lite mediokra bidrag, men det är verkligen skillnad att se något live mot att sitta hemma i tvsoffan. Vi hade platser snett ovanför scenen så om det var någon som kollade efter oss eller tro sig sett oss kan jag meddela att den som kunde se oss bäst, troligtvis var gud i himlen.

Själv tyckte jag att det var mycket fart och fläkt i det grekiska bidraget, synd bara att hon sjöng på grekiska. Hade nog fallit fler i smaken om det varit på engelska. BWO var en besvikelse. Tycker nästan inte att de var värda att gå till andra chansen. De kändes uttråkade och har nog gjort Melodifestivalen en gång för mycket. Tror inte på att de går vidare till final.
Mollys låt var fin, EMD var väl bäst för kvällen men jag tycker fortfarande att Mattias inte riktigt platsar. Han är hästlängder efter Danny och Eric sångmässigt och att våga ta plats.

I alla fall så var det roligt att vara på plats, stämningen var härlig och bidragen kändes verkligen i stolarna. Synd bara att jag inte tog med mig kameran.

Såhär såg jag ut kvällen till ära. (Kanske inte så mycket fest över mig iaf).

Going to Mello

[tags]Melodifestival, TV, EMD, BWO, Molly[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Live Playsand”

  1. Jag håller med dig helt! BWO var urtråkiga. EMD var självklara och Molly var också värd en finalplats tycker jag!

    Kul att ha varit på plats! Vi var ju det förra året och man upplever låtarna mycket bättre när man hör dem live. Kan kanske bero på stämningen och allt ”runt omkring” också.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.