Pappas

Milton är pappas pojke. Jag duger *snyft* inte så mycket till just nu. Det är pappa som ska göra allt. Leka, bada, natta etc. Vart är min lilla mammas pojke?

Pappas pojke

Imorse när vi vaknade hade det kommit ännu ett lager snö här. Just nu är jag verkligen trött på snö. Det var dock skönt att den snö som föll smälte bort lika snabbt under dagen och nu är det bara resten som också ska smälta sin väg. Sen är det vår, sommar och då kommer bebis. Tänk att det bara är fyra månader kvar och då är vi i juli med sol och värme. Vad oerhört skönt!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Pappas”

  1. Precis så är det här också nu. Vilja har alltid varit mammig, men nu sedan hon börjat dagis är det mest pappa som gäller. Men jag tror det kommer gå i perioder, jag hoppas på det iallafall.

  2. Men då… så där tror jag att jag var som liten också… jobbigt för mamman 🙁

    Ja usch för snö…ja till sol, barmark och vår!

    Kram Åsa

  3. Här har du också en pojkmamma som inte är så mycket värd… vet inte riktigt om det kanske kan bero på att jag inte riktigt uppskattar lek med bilar HELA dagarna på samma sätt som pappan gör. Icke önskad är man iallafall… tur är iaf att jag har lillan att gosa med då, så vänta tills bebis kommer då får du också en liten att gosa med!!! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.