Lappar

Är det fler än jag som viker IKEA:s tvättlappar och sorterar dem efter färg? Anledningen till denna tidsödande uppgift är att vi skiljer på vilka vi använder till ansiktet och rumpan. Fast det kan kanske tyckas lite överdrivet och onödigt att sortera och vika dem efter varje tvätt.

IKEA lappar

Veckan som gått har bara swoschat förbi. I onsdags överraskade vi två kollegor med att bjuda med dem på middag eftersom de fyller 30 nu i början på mars. Var trevligt att komma ut lite men jag hade lite dåligt samvete över att jag lurat Skånetösen med att vi skulle på bio och se ”Män som hatar kvinnor”. Nu tror jag inte att hon blev så besviken och som present från vår familj har vi gett henne middag och bio när hon återvänder från varmare breddgrader. Så om tre veckor hoppas jag få se filmen. Har ju läst boken men dregglar gärna lite över Michael Nyqvist.

Igår var det återigen dags för boksoppa. Den lilla bokgruppen som jag börjat i där vi äter soppa när vi ses. Till gårdagens träff hade vi läst Jonas Gardells ”En komikers uppväxt”. Vi var överens om att det var en rätt rå berättelse som berör eftersom personerna boken handlar om finns i nästan varje klass. Tänk vad många liv som förstörs på grund av mobbing.
Gårdagens soppa var blomkålssoppa som var riktigt riktigt gott. Tror receptet är från matplatsen.

[tags]Mat, IKEA, bio, födelsedag[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Lappar”

  1. ojdå har matplatsen hittat till bokgruppen, skoj 🙂

    filmen var sååååååå bra, och Nyqvist sååå läcker. fattar inte vad det är med honom?? men uppenbarligen något 🙂

    1. Ja, i helgen har matplatsen varit väldigt populär i vårt hushåll! Var tvungen att bjuda mannen på blomkålssoppan också och han sa att han kunde tänka sig äta den en gång i veckan =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.