Mött våren

I slutet av förra veckan tog jag ledig torsdag och fredag och så åkte vi hela familjen ner till Miltons farmor och farfar i Småland. Hade inte varit nere där sedan förra våren så det var verkligen på tiden och jag älskar verkligen Kalmartrakten och hoppas att vi en dag kan bosätta oss där. Vi passade på att gå på en husvisning i alla fall.

Miltons kusin väntar sitt första barn i maj så jag dokumenterade magen lite åt henne.

Bulle i ugnen

Vi hälsade även på faster med alla hönsen. De var ju inte helt lätta att fotografera eftersom huvudet pickar rätt friskt på dem. Men en höna vid namn Birgit Nilsson (om jag inte missminner mig) lyckades iaf fastna.

Hönan Birgit

Något av det härligaste med att komma ner söderöver var att se våren. Att slippa den förbenade snön som med största säkerhet kommer ligga kvar till midsommar, minst! På vägen hem, gick snögränsen vid Arlanda ungefär men där var det bara lite smått vitt på marken, hemma på tomten är det säkert nästan en halvmeter snö som ska smälta bort.

Snödroppar

Som alltid när man trivs går tiden väldigt fort och på söndagen var det dags att fara de många milen hem igen. Ett stopp i Nyköping men annars löpte det på riktigt bra. Vi hade laddat min bärbara dator med barnfilm och mannen hade riggat upp den i bak så Milton kunde titta på sin favoriter. Resan blev riktigt smidig!

Nu åker vi snart hem

Även om jag kanske inte skriver så mycket vettigt vore det skoj med lite kommentarer om jag nu har några läsare kvar här inne?

[tags]Barn, Foto, Resa, Småland, Väder, Vår[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

21 reaktioner på ”Mött våren”

 1. Nu har jag varit här och kikat runt lite. Det var länge sedan senast, men nu så! 🙂 Trevlig helg!

 2. Jag halkade in här via Snäckan och det här verkar vara en blogg i min smak, vardagsglimtar och fina fotografier!

  Visst är det härligt när man hittar vårtecken. Nu är det bra skönt om vi slipper mer vinter, lite mer ljus och grönska är precis vad vi behöver! 🙂

 3. Jorå, jag läser! Våren är härlig. Speciellt första våren i sitt första hus! Spännande att se vad som kommer upp i rabatterna. Kram.

 4. Igår var första gången jag kände den där härliga vårdoften ute så nu verkar det som att den är på g här! Underbart!!

  Finfina bilder!

  Kram

 5. Och här i Lund är det nästan vår på riktigt. 😀 Tog min första utomhusglass igår.

  Vilken jättefin bild på Milton. Kram kram

 6. Hej hej! Det är sällan jag är in här, skyller på jobb och ett litet troll. Men nu har jag tittat på fina bilder på en Milton som växer så det knakar. Och jag kan inte annat än hålla med dig om att vi vill ha VÅR! Har mängder med snö kvar här uppe i skogarna… suck.

 7. Här såg det nytt ut! Fint. Och du har fått många fina bilder där. Snödropparna är så fina. Man blir lite lätt tokig av vårblommor tycker jag!

 8. Kikade in…lämnar ett avtryck och önskar dig en fortsatt trevlig kväll!

  Gör gärna ett tryck in och besök min blogg, där du följer min kamp tillbaka till livet efter våldtäkten.
  http://www.metrobloggen.se/offer
  Vid intresse är du också välkommen att, via bloglovin (ett litet plus på kanten av bloggen) prenumerera!

 9. jag läser och kommenterar. så det vet du nog redan.

  ja nu vill vi ha våååååååår. nästan all snö är borta i örebro, jippie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.