Gravidfunderingar

Kan komma på mig själv med att automatiskt prata om bebisen i magen som hon. Men jag har verkligen ingen aning och vet inte riktigt vad det är som gör att jag ibland känner att det skulle kunna vara en kille eller en tjej och mestadels tjej nu de senaste veckorna. Kanske att det har att göra med att många runt omkring gissar att det är en tjej eller om jag själv alltid haft en önskan och tro att jag skulle få tjejer. Sen kanske det beror lite på att jag har ett tjejnamn jag fastnat för och vad gäller killnamn vet jag varken ut eller in.

Det är i alla fall skönt nu att jag mår bra, lite trött emellanåt men jag har verkligen ingenting att klaga på. Så jag njuter istället av att vara gravid och att bebisen sparkar massor på insidan. Det känns faktiskt skönt att det är cirka 15 veckor kvar för vi har så mycket att förbereda här hemma och behöver tiden som säkerligen kommer gå jättefort ändå. Jag har i alla fall bestämt mig för att jobba så länge som möjligt. En vecka innan bf planerar jag att gå hem. I samma veva stänger dagis för sommarlov så det passar bra att gå hem då.

Pyjamaskillen

En liten bild på pyjamaskillen som jag fortfarande har svårt att tro att han kommer från min mage 😉

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Gravidfunderingar”

 1. Vad roligt att gå och fundera på vem som gömmer sig där inne! För mig avgjordes det när jag helt plötsligt kom på mig själv att bara titta på rosa bebiskläder, då var jag nog i vecka 20 tror jag 🙂

 2. Gosig kille! =)

  Vad är det för tjejnamn du fastnat för? *nyfiken i en strut*

  Fin mage också, by the way, måste vara en otroligt häftig känsla med ett litet liv som lever inuti!
  Kramar!

 3. Ja det ÄR svårt att fatta att bebisarna kommer från våra magar. 🙂 Det är väldigt besynnerligt…

  Inatt drömde jag att jag fick en tjej. Hon föddes med en fin röd klänning på sig. 😛

  Kram!

 4. Jag litar blint på den kvinnliga intuitionen så det är nog en liten tjej du väntar! 🙂

  Haha, akta dig så han inte frågar hur han kom in i magen en gång i tiden 😉

  Ha en fortsatt trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.