Färg

I takt med att magen växer så minskar kläderna på fler än ett sätt. I helgen var jag därför ut en sväng för att införskaffa lite nya. Hittade billiga svarta byxor på Vero Moda. Inte några wowfina på något sätt men sköna iaf för en tjockismage. Fann dessutom ett par blåa knickers och en blå-vit randig tröja. Väl hemma satte jag på mig detta och mannen började prata göteborska och tyckte att jag påminde om Håkan Hellström. Så nu känner jag mig lite i valet och kvalet om jag ska behålla eller lämna tillbaka. Tröjan tror jag dock jag behåller för den var lång och passar nog en gravid mage ett tag till.

Har även varit ute efter kläder med lite mer färg så det är ju intressant när jag klickade hem några plagg från HM nu att det blev en kjol i svart, ett linne i mullvadsfärg, ett annat linne i vitt och hör och häpna en rosa t-shirt. Alltid när jag tänker att jag ska vara lite djärv och välja lite mer färg till kläderna så blir det rosa. Så jag har rätt många rosa tröjor, men annars går min garderob mest i svart och vitt och brunt.

Idag blir det bildlöst för jag har inga nya bilder. Men det kanske dyker upp under veckan. Annars har jag iaf kommit på att jag ska visa hur jag meddelade blivande pappan att han skulle bli pappa igen.

[tags]Kläder, Färg, Gravid[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Färg”

  1. Har en snygg /tycker jag/ klänning från Lindex som passar utmärkt för tjockismagen.. En skön svalkande klänning för de lite varmare dagarna i juni..och fram i juli 😉 ett par jeansshorts.. kanske inte så snygga..men fyller en bra funktion.. En gravidbikini som jag köpte när jag väntade Viktor.. kan maila foto om så önskas..Har nog baske mig… ett par vita linnebyxor också när jag tänkter efter.. Här blir inga fler bebbar så här kan du fynda riktigt.. hör av dig om det kan vara av intresse 🙂

    Kram kram

  2. Haha. Håkan Hellström?? Att han ens vågar… Jag tror du är jättefin i nya kläderna. 😉
    Det blir lätt att man köper färglösa kläder eftersom ”det passar till allt”. Jag försöker skärpa mig där…
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.