Zoo

Igår var vi till Järvzoo i Järvsö för att titta på lite vilda djur. De har Europas längsta trätrottoar (3 km) som man går runt på. Milton knallade hela rundan alldeles själv utan att åka i vagnen. Vädret var super och det var riktigt trevligt att komma ut en hel dag.

Skogsvildren

Vi såg bland annat skogsvildren (som jag uttalade i ett och undrade vad det är för djur innan jag fick klart för mig att det handlade om skogsvildREN), vargar, älgar, ugglor, järv, räv och lite annat smått och gott.

Fågel

På väg hem var det samtidigt många fjällfirare som skulle söderöver igen vilket innebar trafikstopp strax norr om Gävle. Satt ungefär en och en halv timme i bilkö innan det släppte. Så det var riktigt skönt att komma hem sen på kvällen.

Far o son

Milton verkade väldigt nöjd med dagen och särskilt spännande var nog ugglorna som han stod och hoade på.

Vi åkte med goda vänner som fick bebis i januari och Milton är nog lite smått facinerad av denna lilla varelse för han önskade sig minsann en egen bebis så det är ju tur att han får en i sommar.

Liten söt

[tags]Barn, Zoo, Foto, Djur[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Zoo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.