Bihåleinflammation

Två veckors förkyldning har satt sina spår. Har nu i några dagar haft riktigt ont i bihålorna så idag besökte jag hälsocentralen. Läkaren konstaterade bihåleinflammation men då jag är allergisk mot pencillin och gravid så visste hon inte riktigt vad hon kunde ge mig. Har därför fått en remiss till ögon, näsa, hals imorgon bitti. Troligtvis och förhoppningsvis får jag en bihålesköljning som kan hjälpa på direkten. Det är verkligen vidrigt att ha såhär ont.

[tags]Sjuk, Bihåleinflammation[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Bihåleinflammation”

  1. Stackare! Men köp Nazaline på Apoteket, jag tyckte den var rätt ok att skölja med om man inte tog på plastpipen.

  2. Åh, stackars dig som skall göra det. Jag har gjort det tre gånger, ingen höjdare, men sååååå skönt efteråt! Bihålorna är inte roliga. Jag brukar ta Rinexintabletter när jag får problem och det brukar släppa. Har sluppit spolning efter det! Akupunktur är oxå bra!

    Lycka till!

  3. Ajajajaj, stackare… Hoppas det hjälper bra och inte kommer tillbaka.

    Du såg att jag slog en pling härom dagen. Fattar inte varför jag inte har ditt hemnummer sparat, vilket jag alltid tror att jag har men aldrig har… Ville bara prata lite. Vi kan väl höras?
    Kramar och krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.