Som ny

Sköljningen gjorde susen! Redan på kvällen samma dag så lättade smärtan och jag kunde sova gott hela natten och *peppar peppar* så har jag inte haft ont sedan i fredags. Imorgon ringer jag och avbokar den andra tiden för någon ny sköljning kommer inte behövas göras. Thank god for that!

Idag känns det som Milton varit ett litet monster. Mycket två-års trots som gör att både jag och mannen går i taket. Det är verkligen inte lätt att vara förälder alla gånger och visst undrar man ibland om man gör rätt!? Milton vet så väl när han gör något vi inte gillar och då flinar han lite illmarigt och väntar tills vi vänder ryggen till för att ytterligare busa. Sen i nästa stund kan han vara världens ängel, ligga och krama magen och mysa av att bara vara nära.

Busig men sötSka följa med pappa och titta på motorcyklar.

Min mamma är hemkunskapslärare i grund och botten och när jag var liten fick jag inte smaka av smeten vid bakning. Detta har jag tagit igen nu på äldre dar för finns det något godare än själva smeten? Jag har dessutom en son som tycker som mig så självklart får han smaka lite innan kakan är klar. Vem kan dessutom motstå ett litet kladdigt barn.

Det var en gång två bagare och en smet.Milton gillar verkligen att baka, men allra helst att smaka av smeten.

I helgen tog jag äntligen tag i detta med att Milton skulle få en sandlåda på tomten och mannen har varit snäll och duktig och fixat så den kom på plats. Vi har visserligen en sandlåda i lekparken på baksidan av huset men där springer katterna och gör sina behov och sanden blir mindre trevlig. I helgen var det dock städdag och en liten del av sanden byttes ut, men det känns inte riktigt tillräckligt. När vi skyfflade ur den gamla sanden kunde det ibland komma os av kattavföring. Hur mycket ska då inte ligga kvar nedgrävt?

Egen sandlådaMilton i sin alldeles egna sandlåda.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Som ny”

 1. Å vad söt han är med smet runt munnen 🙂
  Sandlådan ser riktigt mysig ut, som en lite fikaplats dessutom.

  Jag tror fortfarande att du har en liten tjej i magen. Jag har ju då 50% chans att ha rätt dessutom 😉

  Kram

 2. Vår lille grabb vet också precis vad man får och vad man inte får göra. Och med ett flin gör han precis det man INTE får när han är på det humöret, tex kasta saker på stackars hunden… Då är det bara att andas djupt och räkna till tio…

 3. Skönt att du mår bättre

  Åååh det absolut bästa med att baka är ju att slicka skålen och smaka smet 😉

  Lyxigt med egen sandlåda…

  Kram Åsa

 4. Vilken tur att det känns bättre nu. Så du slipper både smärtan, ny sköljning och sitta med pinnar i näsan. 😉

  M har lika sandlåda som E. Han har nyttjat sin frekvent även om det börjar bli liiiite mindre nu då han är fem. Men perfekt med locket som blir bänkar. Coolt med den nedgrävd!

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.