Vinnarskalle

I helgen träffade vi en av Miltons dagiskompisar för lite umgänge i lekparken. Medan vi mammor sitter på en parkbänk på ena sidan parken är Milton och vännen iväg på andra sidan med dennes pappa. När de ska springa tillbaka till oss mammor ropar tjejen – Jag kommer först! Milton inser sig tydligen redan besegrad och kontrar – Jag kommer sen!

I lekparkenMilton i lekparken

Milton är än så länge väldigt försiktig av sig. När vi är i lekparken vill ha inte åka rutchkana utan håller sig till ”säkra” saker. På ett sätt rätt skönt eftersom jag slipper oroa mig så mycket för att han ska göra sig illa, men samtidigt känns det viktigt att han provar att göra saker så han inte blir rädd för allt. När vi åkte tåg förra helgen var han först helt förstörd när vi kommit på tåget (som var gammalt från medeltiden ungefär). Men sen insåg han att det var ju inte så farligt och lugnade ner sig. När tåget sedan rullade in på Järnvägsmuséet och vi undrade om han vill åka minitåget vågade han inte detta heller. Han var helt nöjd med att titta på alla andra barn som åkte tåg.

Lite läskigtLite läskigt för små killar

[tags]Tåg, Lekpark, Leka, Barn, Dialog[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Vinnarskalle”

  1. Skön kommentar! Ska oxå börja säga så när jag inte har nån chans att vinna. 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.