Vax

Idag var det dags att vaxa benen. Sist jag var och vaxade var i februari och vanligtvis brukar jag behöva göra det igen efter två månader men nu har det alltså gått fyra månader och då hade håret på benen ändå knappt växt ut. Vaxartjejen trodde jag väntade en tjej för att tydligen kan hårväxten bli kraftigare om man väntar en kille. Och ja, det är ju en teori. Med Milton växte det som vanligt vad jag minns.

Var hos bm idag igen. Järnvärdet fortsätter att hålla sig på en bra nivå trots att jag slarvar med järntabletterna. Slarvet beror nog mest på att jag får sådana problem med magen och roy som kommer tillbaka och gör mig sällskap. Han är verkligen en pain in the ass.
Fick skriva ner vad jag har för förväntningar på förlossningen. Sade mest att jag hoppas den blir lika smidig som den med Milton och att jag inte behöver någon smärtlindring. Pratade även om detta med när jag ska åka in till förlossningen så vi hinner in. Bm rekommenderade att om vi inte hinner in är det bättre att stanna hemma och få hjälp i hemmet än att föda i bilen. Berättade även att jag helst ser att vi får åka hem så tidigt som möjligt om det inte är några komplikationer på något sätt.

Efter bm besöket kom mannen och hämtade mig på motorcykeln så det var premiärtur för mig i år. Kändes lite komiskt att sitta på en motorcykel alldeles höggravid. Men det funkade det med. Bara vi slipper ta motorcykeln in till förlossningen.

Nu hoppas jag att det bara är ett besök till hos bm, sen får bebisen gärna komma. Jag längtar verkligen massor efter henom nu.

[tags]Gravid, Förlossning, Barnmorska[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Vax”

 1. Oj vad snabbt det börjar dra ihop sig för bebis för er! Hoppas ni hinner in i tid, men om inte håller jag med om att det är bättre att föda hemma än i bilen. Jag hade önskat att vi stannat hemma lite längre så kanske jag fattat att det varit på gång och fått föda hemma istället. I vilket fall så kommer det säkerligen gå jättebra! Lycka till!

 2. Mitt växte definitivt mindre, tror jag vaxade på möhippan nnnnnnoch sedan kanske jag rakade benen nån vecka före förlossningen för att bespara bm mardrömmar 😉

  Till mig sa bm att man kan räkna ca halva tiden för omföderska, ev. bara en tredjedel, så det kan ju vara bra att åka in när du börjar känna att det ”tar i lite mer”. Jag åkte ju i efterhand kanske in lite för sent…och kan ibland känna att jag saknar det där med att gå runt i korridoren osv. fast kan man vara hemma och t om äta köttbullar så tror man ju inte att det är så kort tid kvar…

  Åh, jag känner mig allt mer avis! Vill oxå föda lite till 🙂

 3. Skönt att allt verkade se bra ut. Tänk att det redan är dags för förlossningsbrevet…

  Har också hört skrönan om att håret växer mindre om man väntar en liten tjeja. Vi får väl se om det stämmer snart.

  Kram

 4. Jag käkar en sorts järntabletter som heter Obsidan. (här i Finland i alla fall)De funkar kanon för mig, inga magproblem som jag alltid fått av alla andra sorter.

  Jag har beräknat en aning före dig, 2 juli. Skall på sista ultrat idag. Känner som dig, skulle vara skönt att ha bebben på utsidan nu!

  Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.