Åland

Igår åkte mormor, jag och Milton till Åland på en dagskryss. Det var Miltons första tur i en båt och han tyckte nog det var lite spännande till och från. Mest facinerande var att titta på när alla bilar åkte av båten. Han klarade sig från sjösjuka däremot blev han åksjuk en stund på bussen när den krängde och svängde på de små vägarna till Grisslehamn. På bussen hem var det en trött kille som somnade nästan direkt.

Ålandsbåten

Annars undrar jag mest vilket nöje man finner i ett supa sig redig på en dagskryss sådär. Vissa var verkligen patetiska så fulla de var.

Mannen har jobbat hårt med bebisrummet och nästintill alla väggar är uppe. Sen ska det spacklas och fixas och donas. Jag har inte jobbat något mer på trappen. Vi har sagt att vi fixar klart den i samband med tapetsering av hallen/trappen. Jag måste säga att jag är verkligen imponerad av mannen som räknar, sågar, skruvar och löser problem.

Själv har jag legat i rabatten idag och rensat ogräs och rötter. Nu ser det lite finare ut än tidigare iaf. Får ta en bild imorgon på min stenkonst. Tänk den som fick en japansk trädgård med massor av sten. Ibland kan jag vandra ute i skogen och hitta stora stenar som jag önskar var på vår tomt istället. Det är verkligen något speciellt med sten.

Nu ska jag lägga mig i sovrumsbastun, läsa bokcirkel boken (Marley och jag) och förhoppningsvis sova gott.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Åland”

  1. Låter som ni hade en riktigt lyckad dag. Kul att bebisrummet börjar ta form. Hoppas du sjuder på lite bilder sen.

    Ang trappen förresten och dammet förresten så hade jag en slipmaskin som man kunde koppla på dammsugaren på så det dammade inte alltför mycket.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.