Bebismånad

Så var det bebismånad. Igår kände jag mig lite smått stressad på kvällen när jag fick en massa förvärkar och insåg att vi inte riktigt är redo för bebis än. Har bebiskläder att tvätta, lite saker att införskaffa och så vill jag städa iordning här hemma. Idag är första semesterdagen och då ska jag passa på att göra lite av det som än så länge inte blivit gjort så att jag kan ligga med mina svullna fötter i högläge resten av veckan. Jag är verkligen inte van vid att svälla upp och det känns inte så särledes skönt med svullna fötter som jag knappt kan gå på. Har nog samlat på mig en hel del vätska under de senaste två veckorna av värmeböljan för hos barnmorskan igår hade jag gått upp till 74,6 kg så då har jag gått upp totalt nästan 13 kg denna graviditet. Lika mycket som med Milton. Bebisens huvud är ruckbart så den har tagit sig ännu lite längre ner i förlossningskanalen.

[tags]Gravid, Förlossning, Vikt[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Bebismånad”

 1. Hoppas du mår bra och att allt går som det ska.

  Hoppas att Ni har en underbar sommar så här långt och önskar en fortsatt fin sommar /Åsa

 2. Hoppas h*n håller i sig ett tag till så du hinner med att förbereda dig lite till (eller.. man kanske aldrig blir förberedd nog?) Jag hade tänkt hälsa på dig i helgen när jag var i sthlm men så blev det att jag var (tvungen att vara) med syskonbarnen hela fredagen och dessutom kom jag på att du ju jobbade då 🙂 Det var synd men jag kanske är välkommen en annan gång? 🙂

 3. Hej hej!
  Tänkte passa på att bjuda dig och dina kompisar på mingel på min salong nu på lördag. Läs mer på min blogg. Välkommen!

 4. Nä dom där svullna fötterna kan man gärna vara utan. Mannen får ge dig lite massage tycker jag. 😉
  Hoppas ni får en fortsatt härlig semester!
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.