Lugnt

Det händer inte så mycket här. Buffar lite i magen, några förvärkar då och då men inget mer. När vi var på ultraljud i Stockholm för nupp/kub testet så fick vi 4 juli som datum. Jag har sedan dess haft någon slags tanke på att om det är det datumet som gäller och jag går över lika länge som med Milton, fem dagar så blir det den 9 juli. Jag tänkte iaf att bebis skulle komma då.

Igår varvades toktrötthet med städmani. Fick ett ryck efter Milton somnat och städade och svabbade det mesta på nedervåningen. Idag är det lika smutsigt igen. Svårt att hålla rent när det hålls på och byggs bebisrum och skor som vandrar in och ut. Och denna eviga tvätt som aldrig tar slut?!

Nu ska jag steka lite hamburgare innan jag kör ett varv med dammsugaren igen.

[tags]Gravid[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Lugnt”

 1. Länge sedan jag var inom och spanade. Tänk att lille bebis snart är här! Rysligt spännande att få se vem det är som legat där inne och gottat sig så länge. En till självklar liten familjemedlem.
  Hoppas att du hinner bjussa på lite bilder av rabatter, trappa och bebisrum innan det svämmar över med goa bebisbilder och smaskiga förlossningsdetaljer 😉

  Massa kramar och stort lycka till när det händer

 2. Vi hade samma bf men jag tjuvstartade… Blev igångsatt och fick en pojke den 22 juni!
  Lycka till med förlossningen!

 3. Stående på målsnöret nu med andra ord 😉
  Tur du höll dig tills jag kom hem, man vill ju inte missa det!

  Kram och lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.