Väntan

Idag trodde jag själv att bebis tänkt komma. Men nähedå, bara enstaka förvärkar under natten, risig i magen och flera nattliga besök på toa. Dessutom är det mindre lockande att ge sig ut i detta oväder. Regnet står som spön i backen och det blåser okontrollerat så jag förstår att bebis vill stanna kvar i magen ett tag till.

Nu är känslan mer att jag kommer gå över tiden denna gången också. Det jag tycker är jobbigast såhär mot slutet är att jag inte orkar sysselsätta och leka med Milton så mycket. Dock är han rätt duktig på att leka själv och hitta på en massa bus.

[tags]Gravid, Väder, Regn[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Väntan”

  1. Numera finns en länk till dej från mej. Det är väl ok?
    Hoppas att den lill* kommer ut snart. Spännande!

  2. Japp, vi rollade dom själva. Blev bättre än jag trodde det skulle kunna bli trots att vi gjorde det själva. Hur går det med magen? Några fler känningar?

  3. Tack för grattiset:) Bilder på köket kommer imorgon. Du får roa dej med att kika in på bloggen om du inte har bättre saker för dej som att tex åka in till bb. Vilken fin mage du har…håller med om att den ser större ut denna gången. Med tanke på hur stor jag är nu i v 13 så kommer nog jag också bli större denna grav. Hur tätt är det mellan dina små? Lycka till med förlossning o allt!

  4. Jag tror fortfarande på 10:e juli och än är inte hoppet ute 😉 När det väl är dags, hoppas jag i alla fall att allt går bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.