Punktlig

04:16
Vaknade tio minuter efter tolv av en värk. Kommer med ungefär tio minuters mellanrum när jag ligger ner. Glesar ut lite när jag är uppe. Undra om det blir en punktlig bebis som tänkt titta ut på BF. Uppdaterar i detta inlägget. Lagom till idag gick min dator sönder också så nu sitter jag på mannens dator utan å , ä, ö. Klipper och klistrar. Typiskt.

05:32
Fortfarande vaken. Fortfarande glesa värkar och det ser även ut som om slemmisen börjar släppa. Ska gå och lägga mig en stund igen och se om jag får lite sömn.

05:48
Fick en blödning och förlossningen sa att jag kan komma in på kontroll. Så nu åker vi in en sväng.

11:49
Hemma igen. Ingen bebis än så länge. Blödningen trodde förlossningen var en teckenblödning och proppen verkar ha släppt under morgonen. Värkarna har avtagit men det är i alla fall på gång, har börjat öppna mig. Så nu är det bara att vänta men jag skulle tro att bebis kommer de närmaste dagarna.

16:09
Slemproppen fortsätter att komma ut. Har sovit några timmar, vilket var skönt eftersom det inte blev så mycket inatt. Lugnt med värkar så jag hoppas bebis väntar till tisdag (=bra datum).

19:27
Fortfarande rätt lugnt i magen med enstaka värkar emellanåt. Återkommer imorgon om det inte händer nåt mer innan dess.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

14 reaktioner på ”Punktlig”

 1. Att bebisen kommer snart tror jag också.. he he… Jag har hört att de kommer ut till slut, det är inte så vanligt att de stannar inne i magen för alltid… 😉

  Stå ut!

 2. Skönt att blödningen inte var något allvarligt.

  Även om det dröjer någon dag eller två så har det ju iallafall satt igång nu. Heja bebis!!!!

  Kram

 3. Men åååh vad spännande! Hoppas det sätter igång på allvar idag!
  Jag håller tummarna och väntar med spänning på mer uppis! Kraam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.