BF+1

10:46
Efter både bad och alvedon är värkarna nästintill obefintliga. Påminner mycket om hur det var med Milton då jag hade pinvärkar något dygn innan det satte igång på riktigt. Tar det lugnt och håller mannen hemma idag eftersom de värkar jag trots allt har kommer i vågor.

14:51
Känns som värkarna kan vara på gång igen. Men men, tar jag en alvedon igen försvinner de säkert.

15:17
Värkarna som kommer nu är kraftigare än tidigare och håller i sig lite längre. Har dessutom ont i huvudet. Fortsätter vila i den mån jag kan. Funderade över detta med de tio pappadagarna om det är en sådan mannen måste ta ut nu när jag är oförmögen att ta hand om sonen. Lite trist att förlora en sådan dyrbar dag när bebisen inte ens är här än. Någon som kan Försäkringskassans djungel?

17:59
Lite trött på att ha dessa oregelbunda värkar nu. Måste vara Miltons lite sena tvillingbror i magen eftersom denna förlossning påminner väldigt mycket om hur det var när han skulle ut. Om pinvärkarna fortsätter några timmar till ringer jag förlossningen om en sovdos. Det fungerade ju bra sist.

18:44
Nu har jag ringt och pratat med förlossningen och det var inga problem att komma in under kvällen och få en sovdos. Känns skönt när jag varit med om samma tidigare. Pinvärkarna försvinner och är det på gång, ja, då sätter det fart sen.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

17 reaktioner på ”BF+1”

 1. GRATTIS!!!
  och välkommen till världen min lilla brorsdotter. Grattis Milton som blivit storebror.

 2. Näähmen vad ser jag?! GRATTIS till dottern och lillasystern. Hoppas att allt gått bra och att ni mår fint!

 3. Av kommenterarna att dömma verkar ni ha fått en liten tjej. Stort grattis. Hoppas Milton axlar storebrorsansvaret på bästa sätt! =)

  Kram till hela familjen!

 4. Jag gissar att du inte är hemma längre, för då hade du nog uppdaterat nu på morgonen.
  <3
  K

 5. har tänkt på dig hela dagen! Jag hoppas att sovdosen INTE fungerar så tt det blir bebis snaaaart!
  kram!

 6. Jobbigt att du har värkar så länge även denna gång.
  Det märks redan att de är lika, syskonen 😉

  Hoppas att du inte kommer hem från förlossningen utan en bebis nu

 7. Åh, vad spännande. Jag tänker på er hela tiden och säger 17 ggr/dag till Tommy: Undra om bebisen kommer snart?! (och varje gång jag får ett sms säger jag ”Nu kommer bebisen!” 😉

 8. Spännande, hoppas det sätter fart ordentligt nudå!
  Mannen kan förmodligen ta vab, det får man när ordinarie vårdare inte kan ta hand om barnet, frågar är dock om du måste sjukanmäla dig på något sätt. Har du semester spelar det ju ingen roll förstås.

 9. ohhh vad jag lider med dig!
  På något vis så är jag glad att jag denna gången slipper att ”föda”. Det blir planerat kejsarsnitt denna gången för min del. Tydligen får jag inte föda normalt. Men men ingen ide och käfta emot doktorerna.
  Det det där med pappadagarna, kanske Mannen din kan ta vård av sjukt barn? 🙂 hoppas det löser sig. Och att du framför allt inte går hemma och pinar dig för länge denna gången heller. Åk hellre in en gång för mycket än inte alls….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.