Sista dagen

Imorgon börjar mammalivet på riktigt känns det som. Då öppnar dagis igen efter att ha varit stängt under juli månad och Milton kommer att få gå på dagis 15 timmar i veckan. För hans del innebär det att han får vara på dagis tisdag till torsdag mellan nio och två. Måndagar och fredagar hoppas jag kunna träffa andra mammor med barn eller öppna förskolan för att Milton ska få det sociala mötet som han så väl behöver. Jag ser verkligen fram mot att komma ut lite själv med Lykke-Lie när Milton är på dagis. Känns som jag varit instängd i denna borg sedan Lykkeliten föddes. Det kan nog göra vem som helst lite tokig. Jag behöver komma ut och få mina sociala möten och shoppingbegär stillat. Visserligen blir det nog mest fönstershopping eftersom den lilla föräldrapenning som jag får ut måste gå till räkningar.
Nu är den lilla föräldrapenningen visserligen självvald för att kunna spara så många dagar som möjligt men det är ju ändå lite trist att när man har tid för att shoppa då saknar medlen. När man har medlen då saknas tiden för man befinner sig mestadels på jobbet. I-landsproblem.

[tags]Föräldrapenning, Föräldraledig, Barn, Mamma, Arbete, Pengar[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Sista dagen”

 1. Hej.
  Angående din fråga om hur man kommer med på topp tio.

  Vi är fyra stycken som sköter om sidan och läser oerhört mycket bloggar.
  Sedan väljer vi ut dom bloggar vi tycker verkar mest intressanta.
  Bloggen ska vara intressant att läsa och gärna en del bilder.

  För mer frågor kontakta någon av Administratörerna på sidan.

  Mvh/Andreas
  Foraldrabloggar.se

 2. Hej! Grattis till er söta lilla dotter! Jag har skrivit till dig på familjeliv några ggr (heter Brumman där). Vi hade BF samma dag. Jag fick min son den 17 juli så det blev några dagar på övertid.

  Stort GRATTIS igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.