Andra bullar

Bullar från ugnen

Min mor (fd. hemkunskapslärare) skulle nog bli lite besviken om hon visste att senaste gången jag bakade bullar var några dagar innan Milton föddes. Snart tre år sedan! Jag är ingen bullbakerska, får ångest när jag ska göra degen och att den ska misslyckas även om det faktiskt brukar gå bra för det mesta. Jag är mer för kakor, sockerkakor och självklart kladdkakor. Idag har jag bakat lite chokladsnitt, hur mumsigt som helst att trycka i sig. Men, jag gillar ju bullar också och när jag såg bilderna på bullarna jag gjorde senast så blev jag lite sugen på att ge bullbakandet ett nytt försök. Ska planera in det någon dag framöver.

Imorse lämnade jag en blyg son på dagis. Han har längtat så oerhört efter att få börja dagis igen och så var han så blyg och ville helst gömma sig bakom mamma hela tiden när vi väl kom dit. Antar dock att det släppte så fort jag gått. Hoppas han får en bra dag på dagis och leka av sig med alla dagiskompisar.

Själv ska jag om någon timme åka och handla. När Milton var liten tyckte jag det var jättejobbigt att åka iväg någonstans. Det var så mycket att tänka på och planera. Nu känns det hur lätt som helst att bara ha ett barn med sig. Vad klagade jag på innan liksom? Tänk vad ens referensramar förändras hela tiden och tur är väl det. Ett tecken på att man utvecklas.

[tags]Baka, Bullar, Kakor, Dagis[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.