1 månad

Lykke-Lie 1 månad

Tiden går så fort och hon känns redan så självklar i familjen. Igår blev vår älsklingstös 1 månad. Under första månaden har vi mest försökt lära känna varandra och lära oss förstå vad Lykke-Lie vill med sina skrik och andra ljud. Det går rätt bra förutom att vi kanske misstolkat skrik efter mer mat med att hon har ont i magen. Nu har jag börjat inse att kvällstid är hon en tutthängare som käkar konstant. Inkomster leder till utgifter. Hon bajsar kopiöst mycket. Mer regel än undantag att varje blöja är en bajsblöja. Men hon älskar att ligga på skötbordet och lyssna och titta på vattenkranen som rinner så det blir en mysig stund att byta blöja. Att bada är också en favorit och har hon varit skrikig blir hon lugn som en filbunke så fort hon kommer i vattnet.
Nu börjar hon vara vaken lite mer och utforska sin omgivning. Något direkt leende har hon inte fyrat av än men det är helt underbart att titta på henne när hon sover och bevittna alla miner hon gör och leenden hon omedvetet fyrar av. Någonstans har jag en känsla av att hon är rätt nöjd att vara en del av vår familj och känner sig trygg med oss.
Vår lilla tjej har helt sanslöst många ljud för sig. Hon knorrar, suttar, smackar och suckar nöjt i tid och otid.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.