Efterlysning

Nu måste jag göra en efterlysning för någon gång efter den 14:e juli så har ett stycke rumpa försvunnit spårlöst. Den sågs senast på Gävle sjukhus och ingen kan riktigt säga exakta tiden för försvinnandet utan bara konstatera att den numera saknas. Rumpförsvinnandet får konsekvenser för byxan och brallan som saknar utfyllnad och mest hänger där bak. Någon som sett rumpan eller har en aning om när den kan tänkas återvända?

[tags]Kropp, Efterlysning[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Efterlysning”

 1. När du ändå letar så får du gärna hojta om du skulle springa på min. Oklart när den försvann, den smööög iväg någon gång mellan gymnasiet och andra amningsperioden. Ja och jag vet åt vilket håll det lutar, ehrmmm…

 2. Olivia är 8 månader och min har inte kommit tillbaka än. Om man ser till hur min mamma ser ut efter två barn så skulle jag säga att min är borta för gott 🙂

  Kramar från Camilla

  Ps. Det är så kul att läsa din blogg. Förlåt för att jag är så dålig på att lämna ”spår” efter mig!

 3. hade det inte varit för att den försvann i gävle så e jag bombsäker på att jag fick dubbla ändor med mig hem från bb. de verkar försvinna och fördubblas lite hur som helst runt om i sverige och särskilt i samband med förlossningar…

 4. Hahahaha….Efter idoga utfall och diverse rumpövnigar brukar den delvis återvända för att sedan i min ålder ramla nedåt????
  Kram på dig 🙂

 5. Hej hej…. Nä jag e ledsen men jag har inte sett någon rumpa på vift fast att den skulle irra sig ända (he he) ner till skåne är kanske lite långsökt. 😉

  Har läst ikapp mig lite igen. Vad fin hon är Lykke-Lie. Och Milton är ju underbar i sina fina kläder på bröllopet.

  När jag såg Doktor Milton med amningskupan i pannan skrattade jag rakt ut. Gud så härligt!!!!!

  Stor kram till er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.