Födelsedagspresent

Vi frågade Milton häromdagen vad han önskade sig i födelsedagspresent. Det enda han ville ha då var regnkläder, gullungen. Märks att han är ett ur och skur barn. Älskar att vara ute.

Till önskelistan har det nu tillkommit att han vill ha en traktor och en bil. Undrar lite vad era treåringar fått i födelsedagspresent och vad som varit uppskattat i den åldern? Födelsedagen närmar sig med stormsteg så det är nog snart dags att börja inhandla lite presenter till goa killen.

Milton städar

Milton gillar verkligen att hjälpa till hemma. Igår fick han dammsuga hallen och det var så roligt att se hur han lyfte och flyttade på saker för att komma åt och få bort all smuts. I Miltons rum är det dock inte alltid städat. Idag såg det verkligen ut som ett bombnedslag, alla leksaker och sängkläder låg mitt på golvet.

Miltons rumNär bilderna togs var det dock lite mer välstädat.

Ikväll är det andra natten som jag lyckas få Lykke-Lie att somna i sin egen säng. Igår natt sov hon nästintill hela natten i sin säng och det känns skönt att kunna röra sig lite mer fritt i sängen så man slipper vakna med värk i kroppen.

Ni kanske undrar förresten vad som hänt med trappen och hallen. Vi är inte klara än! Det har varit stiltje ett bra tag nu och vi lever lite i kaos. Tanken var att mannen skulle göra klart allting när han fick sluta på jobbet den 14:e augusti och inte hade något nytt jobb i sikte. Dock kom hans arbetsplats på att mannen hade kunskaper som ingen annan hade och på onsdagen veckan efter han slutat ringer de på morgonen och undrar om han kan komma in på studs igen. Med andra ord blev det ingen renovering men mannen fick jobb igen i alla fall. Fast det är ju lite irriterande att ett stort företag som det mannen jobbar på inte kan planera bättre. Känns verkligen som den lilla människan kommer i kläm. Hade ju planerat en längre semester nere i Småland men den fick vi korta ner rätt rejält.

[tags]Barnrum, Städa, Barn, Sömn, Arbete[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.