Likheter

Många frågar om Milton och Lykke-Lie är lika varandra och det tycker jag nog. Munnen och näsan är nästan identiska kan jag tycka vid vissa tillfällen.

Syskon

Idag ska Lykke-Lie på läkarkontroll. Ska då prata med läkaren om hennes andning eftersom vi tycker att hon verkar ha svårt att andas. Hon grymtar som en gris en del och när hon ätit låter hon alldeles förkyld. Både mannen och jag har i ung ålder opererat polyperna men jag vet dock inte om det är ett problem som kan gå i arv.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Likheter”

  1. hej!kikade in o ville bara lämna en rad,söta bilder på barnen o de ser ut att vara lika när de sover i alla fall;)

    ,

  2. Får man fråga hur det gick? V har samma problem här, de sa att det var nog ingen fara men jag glömde fråga om polyper. Vet att jag var inne ett par ggr som liten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.