Inre dialog

Det är intressant med den inre dialogen man ständigt för med sig själv. Jag blev medveten om denna under mina studier och hade då inte tänkt eller reflekterat över det tidigare. Ibland när jag har mina inre dialoger så gör jag små utfall i form av handrörelser, ungefär som när jag pratar med någon och gestikulerar. Gjorde detta idag och kom på mig själv med att jag nog kan se rätt rolig ut. Det är verkligen intressant med den inre dialogen för gisses egentligen vad många tankar som far genom huvudet och vad mycket man reflekterar över i vardagen om olika saker.

Om något helt annat. Idag så var jag på efterkontroll hos barnmorskan. Jag trodde att jag skulle behöva visa upp mitt undre liv men något sådant behövde jag inte göra. Hon frågade mest om förlossningen och att jag återhämtat mig okej. Sen fick jag min journal utskriven och när jag kom hem och skulle läsa igenom den hittar jag en anteckning som följer ”mår förhållandevis bra, lite ont i ryggen av och till. Socialen har lagt ner utredningen av XX, försöker hjälpa NN och MM istället med deras relation. Livligt barn.”. Förstår inte alls vad det handlar om, men inser efter ett tag att barnmorskan gjort anteckningar i fel journal. Hoppas hon inte skrivit om mig i någon annans journal. Fel kan alltid ske, men det känns inte så bra med sådan känslig information.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Inre dialog”

  1. Känner så igen det där med den inre dialogen. Skönt att man inte är ensam =) Riktigt läskigt med journalen! Har du kontaktat din bm?
    Kram

  2. Oj då! Visst kan fel ske men jag skulle nog be barnmorskan ta bort det där ur min journal… hur känner du? Vilken barnmorska hade du den här gången – var hon bra?
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.