Kort om

Barnen:
Igår fick Milton plötsligt feber men idag har han varit feberfri igen om än lite hängig fortfarande. Har vilat och tagit det lugnt idag. Lykke-Lie har lite svårt att komma till ro. Sover några minuter, börjar sedan skrika, är vaken en stund och somnar sedan igen och vaknar ännu en gång och skriker lite till. Känns som jag går och bär på henne jämt så nu försöker jag att hon ska sitta i babysittern eller ligga i babygymmet emellanåt. Hon vägde 5,5 kg när vi var hos BVC förra veckan så hon börjar ju bli lite tung att gå och bära på hela tiden. Jag har sjal till henne men hon vill inte sitta vänd mot mig i den och sitter hon vänd utåt måste jag ha koll på huvudet för även om hon är stadig så faller det lite emellanåt. Jaja, det är ju inga större problem, än så länge iaf.
Lykke-Lie älskar att titta på sig själv i spegeln så istället för fondvägg borde vi kanske satt upp en spegelvägg. Pappan bävar för hur det ska bli när hon blir tonåring om hon redan nu börjat spegla sig.

Renovering:
Nu är det bara fondväggen i Lykke-Lies rum kvar som ska upp. Sen är det nya tapeter i hallen nere, uppe, i trappan och i hennes rum. Därefter ska miljoner lister införskaffas och sättas upp. Satans list kan man säga. Jag är i alla fall supernöjd med hallen och trappen. Blir så fint och mannen har varit så otroligt duktig som fixat ALLT själv.
Jag hade dessutom tagit förebilder på hallen och trappen så när det är klart med allt kommer före och efter bilder upp. Lär nog bli stooor skillnad. Hallen känns så mycket större nu.

Sen en liten fråga. Hur kommer det sig att tvättkorgen alltid är full?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Kort om”

  1. Med ”bara” 1 barn förstår jag att korgen är full med 2 barn! Tycker att jag tvättar varje dag men ändå håller jag inte efter smutstvätten… 😮

    Ser fram emot renoveringsbilder! 🙂

    Kramkram

  2. Hej, hej – fin blogg du har. Roligt att läsa om dina små underverk. Känner igen det där med att inte vilja sitta vänd inåt i sjalen, så var det för oss med, så vi kunde nästan inte använda den fram tills han blev stadig i nacken. Jobbigt det där med fel journal… måste ju hända lite då och då, men väldigt pinsamt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.