Stekare

Idag har jag gjort min allra första stek någonsin. Tog bara sisådär 30 år. Att komma till skott alltså och gisses vilken enkel maträtt. Kommer absolut att göra igen och igen och igen. Det blev en porterstek tillslut. Det kunde kanske blivit något helt annat eftersom jag trodde man skulle ha i portvin och inte uppfattat att det fanns ett mörkt öl som heter porter. Men nu vet jag. Det sägs ju att man lär sig något nytt varje dag.

Idag passade jag, sonen och hunden på att gå en skogspromenad när vädret visade sig från sin fina sida. Tog kors i taket även med mig kameran ut för eftersom jag ÄLSKAR hösten var jag helt enkelt tvungen att få några höstbilder innan alla löven trillat ner.

Hösten är underbar

Idag skriver Aftonbladet om en fd kollega till mig som fött Sveriges minsta bebis. 307 gram vägde hon som ny. Helt otroligt vilken levnadsvilja och vad sjukvården klarar av idag.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Stekare”

  1. Vilka underbara bilder! Hösten är fantastiskt vacker!

    Det där med stekar känner jag igen. Det är ju väldigt enkelt när man väl tar sig tiden, men planering är inte min starka sida när det gäller matlagning och då hinner man oftast inte med en stek som egentligen sköter sig ganska mycket själv om man planerar.

    Ha de gött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.