Min tur

Nu måste det vara min tur att vinna något. Jag tycker det är väldigt roligt att tävla, kanske mest för spänningen och förhoppningen om att vinna. Att vara den som drar de längsta strået. Tyvärr har jag inte haft någon vidare tur när jag deltagit i tävlingar på nätet tidigare men det kanske är så att för att ha en chans att vinna måste jag tävla ännu mer. So, here we go.

Tävling hos MirasmammaVar med och tävla HÄR du också


Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Min tur”

  1. Önskar dig lycka till! 🙂

    Grattis på 30 års dagen i efterskott med Annah!!! Fina bilder som vanligt & Lykke-Lie är helt bedårande i dina gamla brallor!

    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.