Babysim

I helgen började vi på babysim och minisim. Gick på babysim med Milton två terminer men sen har vi knappt varit till badhuset något efter det så när vi nu anmälde Lykke-Lie till babysim passade vi på att låta Milton få gå en minisimskola. Han har varit lite känslig för vatten i ögonen och vi har varit lite fundersamma på hur han skulle reagera på att bada i en stor bassäng men vi hade oroat oss helt i onödan för Milton tyckte det var jätteroligt. Lykke-Lie åkte mest runt som en ostkrok i bassängen och försökte äta upp sina händer men hon var i alla fall glad hela tiden och verkade njuta av tiden i vattnet.

Babysim

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Babysim”

  1. Myspys med babysim! Lucas och jag börjar i januari och så funderar jag på att utbilda mig till minisimsinstruktör.

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.