Fredagsmys

Så har ännu en vecka passerat i rasande takt. Haft en riktigt bra vecka förutom en helvetesmorgon häromdagen när ingenting var bra enligt Milton. Då gjorde jag bäst i att lämna honom i fred så blev det tyst och han åt tillslut sin frukost.

Busunge

Idag har vi haft en trevlig dag med en rätt ny bekantskap, Anneli och hennes barn Albin och Clara. Albin är ett år äldre än Milton och de går på samma dagis och Clara några månader äldre än Lykke-Lie. Tycker det är så roligt att lära känna nya personer och särskilt när det bara ”klickar”. Känns även skönt att Milton får lite fler kompisar att leka med eftersom jag varit lite orolig att han varit rätt ensam.

Idag hade vi lite fredagsmys här hemma med tacos. Förut åt vi tacos i stort sett varje fredag men nu sker det alldeles för sällan med tanke på att jag verkligen älskar tacos. Nu ska vi nog avnjuta en god kokospannacotta.

Lykke-Lie

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Fredagsmys”

  1. Å jag älskar också tacos men vi äter på tok för sällan nu för tiden. Det måste bli ändring!

    Barnen är ju så lika! Inga tvivel om att de är syskon där inte!

    Kram!

  2. … å du, tacos borde vara obligatorisk fredagsmat i ALLA hem. Kan i och för sig tänka mig att varva det med räkor… men annars så.. tacos is the shit. Så enkelt och så himla GOTT!

  3. Kul med lite nya vänner… och lekkompisar.

    Dina barn är ju bara så SÖTA och helt galet lika varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.