Uppdaterad

Annah Pannah

Har länge velat ha en väldigt enkel” en kolumn design” men inte hittat någon jag gillar, tills nu. Provar denna så får vi se om den passar mig. Hojtar gärna till om något inte fungerar eller ser alldeles tokigt ut.
Passar även på att slänga upp en nytagen bild på mig själv. Färgade håret i förra helgen så nu är jag inte så förfärligt dassig i håret längre. Syns dock inte så stor skillnad så jag tror jag lyckades matcha min normala hårfärg rätt bra och därmed dölja ålderns tecken i form av något grått.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Uppdaterad”

 1. Snyggt och enkelt! Jag måste göra en ljusare design. Är hejdlöst trött på mitt färgglada… Ska ta tag i det en vacker dag, men det här förbaskade snöandet gör mig tyvärr lite inspirationslös…

  Härlig syskonbild nedan! Och vad snygg du är i håret!

  Kram P.

 2. Hej Annah!

  Vet inte om du minns mig, men jag följde dig noga förut när jag också bloggade. När jag gjorde ett uppehåll slutade jag även läsa bloggar, men nu är jag på bana igen! Har nyöppnat bloggen med ny design. Kollade på den du har nu, men visste liksom inte var jag skulle göra av allt som annars finns i marginalen.. Känns inte så obvious att det hamnar längst ner.. 🙂 Snygg är den i alla fall! Och du är väldigt snygg i håret! 🙂

  Kika gärna in, vet att du läste förut. Och våra grabbar har ju blivit stora! Ser att du fått en underbar liten dotter också, stort grattis! Hon är jättefin. Vi har också fått nytillskott, en Melvin som snart är 8 veckor.

  Ska bli kul att följa er igen, och i en så snygg blogg!

  Kram Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.