Tio

Nu har Milton lugnat ner sig en aning, kanske är det att lite extra tid med pappan under helgen som gjort susen. Hoppas det håller i sig nästa vecka.
Annars är Milton verkligen i en kiss och bajs ålder. Det är prutt hit, bajskorv dit och han tycker själv det är jätteroligt.

Lykke-Lie blir åtta månader idag och nu har första tanden börjat titta upp. Nu sitter hon rätt stadigt och när hon leker med saker så för hon det gärna mellan sina båda händer. Igår provade hon min egna köttfärssås och makaroner och gillade det, så än finns hopp om att mammas mat ska duga.
I veckan har vi provat på att måla. Lykke-Lie verkade nöjd men jag hade en del att göra efteråt när jag skulle städa upp stol och bebis. Kanske inget projekt jag drar igång igen den närmaste tiden.

Målar

Här hemma var tanken att jag skulle röja upp idag men istället blev jag krasslig och har mest vilat hela dagen. Så nu har jag att göra i veckan istället. Får ta lite i taget.

Just nu längtar jag bara efter att få må bra och vara frisk igen.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Tio”

  1. Moa är också inne i en bajs-kiss-prutt, ålder. Därför har vi en regel här hemma, att ska man prata bajs,kiss etc. får man göra det på toaletten. Där får man säga HUR mycket bajs, prutt, kiss-prat man vill. Vi står där inne i bland och sjunger många och långa kissånger. Men bara där och ingen annanstans. Sedan vi gjorde så har Moa inte ens nämnt så mycket som ett endaste litet ”bajs”. Skönt tycker mamman!

  2. Hej! Jag hoppas det är ok att jag skriver till dig. Jag är en ung tjej som försöker satsa på min dröm som smyckesskapare. Min önskan är att skapa personliga, vackra och hållbara smycken. Gå gärna in på min sida och kika runt. Jag önskar dig en fin dag! Anna

  3. Vet att ungarna på dagis som var inne i värsta kiss- och bajsfasen älskade böckerna ’Det var det fräckaste’ samt ’Bajsboken’. Kanske något att läsa tillsammans med Milton? Underhållande även för en vuxen. 😉

  4. Instämmer med övriga, vilken fantastisk bild!! Och att du vågade ge dig på det där med RÖD färg.. 🙂 Isak får typ fortfarande inte måla med färg eller tuschpennor.. Det var väl aningens överdrivet, men han är kraftigt övervakad när han gör det.. 😉

    Krya på dig!!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.