Tolv

Jag har inte tagit en enda bild på hela veckan, dagarna har bara rusat iväg så det har inte varit något tillfälle heller. Hoppas på lite fler bilder kommande veckan i alla fall. Det är ju så roligt att kolla tillbaka sen efter några år på vad som hänt.

Milton gillar att förhandla, särskilt när det är något han gillar och vill ha, såsom lördagsgodis. Lördagsgodis introducerades först i vår familj för cirka två månader sedan och ibland glömmer vi av det men när Milton väl insett att det är lördag vill han gärna äta både en och två godisar. Om vi satt en gräns vill han gärna försöka tänja på denna genom att lite inställsamt och nickande övertyga oss om att en extra kan han väl få 😉

Lykke-Lie bubblar verkligen. Hon har långa haranger av ljud och det låter som hon tar upp något mycket viktigt. Hon vill gärna känna på andra och kan då vara lite hårdhänt. Jag har sagt till henne några gånger att hon måste vara försiktig och då skrattar hon bara.
Hon äter mer och mer samma mat som vi och det går jättebra.

Hemma har vi hälsat på de nya grannarna som verkar trevliga. De har en dotter som är två månader äldre än Lykke-Lie och en son i Miltons ålder. Verkligen roligt och jag hoppas vi får möjlighet att lära känna dem mer när de gjort sig hemmastadda.

Just nu längtar jag efter nya utmaningar, vad än det må vara.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Tolv”

  1. I bland glöms kameran helt enkelt bort i vardagen.
    Kul med nya grannar som har barn i samma ålder.
    Ha en skön söndag.
    Kram kram Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.