Nattfåk

Nattfåk


Nattfåk – Johan Theorin

Denna bok låg jag verkligen och sträckläste för den var så oerhört spännande. Lite extra skräckkänsla var det att ligga under täcket med ficklampan.

Från Adlibris: När den kraftiga storm som kallas fåken drar in över Öland gör man bäst i att hålla sig hemma. Fåken kommer med is, snö och dimma och drar med sig allt i sin väg. I Johan Theorins nya bok har det blivit vinter på ön. Familjen Westin har nyligen flyttat dit från Stockholm, till en stor gammal ödegård som de tänker renovera. Snart får de höra en del ruskiga sägner om stället. Sådant som naturligtvis bara är skrock och vidskepelse – eller…

Nattfåk beskrivs som en blandning av kriminalroman, spökhistoria och familjedrama med originella karaktärer, fängslande miljöer med en sorglig och spännande handling. Jag kan inte annat än hålla med. Vill man ha lite spännande semesterläsning är denna boken perfekt. Jag föll verkligen som en fura.

Boken finns att köpa här.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Nattfåk”

  1. hej hej..

    vet inte riktigt hur jag hamnade här med glad blev jag iaf.. trevlig blogg och boktips är ju toppen och få.. jag älskar böcker.. 🙂 denna boken verkar passa mitt tycke, ska lägga den på minnet för framtida ”lyssning”..:)

    ang ditt senare inlägg och din ”flod” kan jag tispa (om du nu inte reddan känner till dom) men Cyklo-F är men vän i floden tid… 🙂 Jag jkan inte leva utan dom tabletterna då..:)

    Glad Påsk.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.