Live to win

Live to win

Live to win – Andreas Carlsson

Jag är alldeles upprymd efter att ha läst Andreas Carlssons bok ”Live to Win”.
Jag var först faktiskt lite skeptisk till boken då jag undrade om det verkligen går att skriva en intressant bok om en massa låtar. Nu upptäckte jag dock rätt snart att boken inte handlar om en massa låtar utan så mycket mer.
Live to Win kan ses som en handbok, inspirationskälla och ett stycke historia om den musik vi dagligen omges av. Jag kommer ihåg när jag fullkomligen älskade Celine Dion och fick kunskap om att några av hennes låtar var skrivna av svenskar. Jag tyckte dels det var konstigt dels häftigt att lilla Sverige kunde bidra med material till en så stor stjärna.
Även om jag kanske inte helt gillar Andreas syn på kvinnor (som i boken ibland kan framstå som att kvinnor är objekt och inte jämlikar, dock inget han hymlar med) så är detta en bok verkligen värd att läsa.
Jag skulle vilja sätta boken i handen på många av de personer jag träffar genom jobbet med uppmaningen -Läs! Andreas visar verkligen att man från ingenting kan skapa sig allt, bara viljan och motivationen finns. Det är en häftig och beundransvärd resa han gjort och jag kan bara gratulera till ytterligare en framgång med en härlig bok.

Kan tillägga att jag gillade den här boken så mycket att jag läste klart den på en vecka långt innan nästa bokträff ska vara.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Live to win”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.