10 månader

Idag blir lilla sötisen 10 månader och jag undrar som alltid vart tiden tar vägen?

Lykke-Lie har verkligen berikat våra liv. Vi har fått en glad, lycklig och lugn liten tjej. Det märks att det händer mycket i utvecklingen nu. Från att mest suttit stilla på samma plats försöker hon röra mer på sig nu. Även om hon inte riktigt kan krypa än (på god väg dock) så lyckas hon snurra runt hit och dit och förflytta sig. Hasa bakåt är i alla fall inga problem och när det väl tar stopp kan vår Lykkeliten bli riktigt arg.

Det är ett litet matvrak vi har också. Jag förundras verkligen över hur mycket mat som kan gå i en så liten kropp, eller ja, liten och liten, hon är ju rätt rund. På BVC kom de fram till att hon nu väger 10,3 kg och är 70 cm lång (ca 400 g mer än Milton när han var lika gammal och 4 cm kortare än honom).

Hon har börjat ge oss pussar lite smått, finns det något mysigare än blöta bebispussar! Hon sitter gärna och plockar med saker och när jag gav henne en docka för någon vecka sedan var hon väldigt fascinerad av dockans ögon. Annars tror jag hon kommer bli en pojkflicka och gilla bilar som storebror för oj vad hon spanar när vi är ute på promenad.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”10 månader”

  1. VIsst är det mysigt med goset!

    Här gåt det inte fullt så bra med mat, men gröt, välling, smörgås, yoghurt, frukt och allt går ner innan jag hinner blinka 😉

    Kram

  2. Hon har precis lika gosiga kinder som min systerdotter har, hon är 9 månader snart. Hade någon bara snabbt visat mig nedersta bilden hade jag minsann trott att det var Smulan (som hon kallas)

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.