Nitton

Milton har verkligen sina gyllene stunder. En natt när lillasyster vaknade och fick välling, vaknade även storebror, tittade på sin lillasyster medan hon åt och förkunnade att han älskade sin lillasyster. Gissa om mammahjärtat smälte!
Vår kille är så go, samtidigt som det finns sidor jag verkligen hoppas växer bort. Ett sådant drag är att han ibland tycks tro att vi är hans betjänter. Det kan bli lite väl mycket ”jag kan inte, hjälp mig” och för att råda bot på detta har vi kanske lite dumt (såhär i efterhand) tävlat med Milton om att vi hinner före honom att göra något. Nu är han även extremt tävlingsinriktad vilket innebär att han alltid ska vinna och alltid ha den största. Just nu försöker jag så ofta jag förmår förklara för honom att det viktigaste är inte att vinna utan att delta.

Lykke-Lie skrev jag lite mer utförligt om här. Det märks att hon börjar närma sig ett årsdagen för det händer verkligen mycket nu. Hon har liksom sin bror varit väldigt frisk men lagom till mannen kom hem blev hon sjuk med hög feber som ännu håller i sig. Hoppas hon blir bättre snart för det är så mycket roligare med friska barn.

Här hemma är väl ett vårtecken om något när igelkottarna kommer fram.

Just nu längtar jag tills vi börjar beta av långa listan av ”att göra” här hemma. Min önskan är först och främst smala garderober från IKEA till barnens rum. Äntligen har IKEA börjat sälja garderober med 35 djup.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Nitton”

  1. Ja, det där med att beta av listor vill jag med! Är på god väg på några saker, men det lyckas ju hela tiden komma nya saker 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.