Tjuvar

Med tanke på att tjuvar scannar nätet efter folks göromål och då särskilt när vi åkt på semester och inte befinner oss hemma har jag försökt ligga lågt med att skriva om vår utlandsresa. Det var min man som uppmärksammade mig på att det finns ligor som exempelvis kollar av folks statusuppdateringar på facebook och bloggar där man skriver att man åkt på semester och att adresser därefter säljs till tjuvar som rätt lugnt kan röja runt hemma hos folk i jakten på värdesaker. Så jag vill bara göra er andra uppmärksamma på detta också och inte göra det så lätt för de som inte kan skilja på mitt och ditt.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Tjuvar”

  1. Ja, facebook lär vara rena paradiset för tjuvar. När vi var på semester ”programmerade” jag in några inlägg i bloggen, så att man inte såååå lätt ska kunna klura ut att vi inte är hemma. Patrik är supernojjig för banditer.

    Kram.

    1. Ja, så är ju smart att göra. Jag hade tanken men sedan tog tiden slut och det var dags att åka 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.