Den nakna sanningen

Just nu har vi verkligen kaos hemma. Ingenting verkar vara på sin plats och vi har alldeles för mycket saker som på ett eller annat sätt ska rensas ut eller stuvas undan. Så nu tänkte jag lätta några sinnen och visa den nakna sanningen från vårat hem. Håll andan.

Om vi börjar i köket så har vi en bänk det det alltid hamnar småpryttlar, papper, pennor, telefoner och annat som inte har någon direkt plats.

Går vi ut i vardagsrummet så är jag nästan hundra procent säker på att vi har ett matbord där ute. Men det är lite svårt att hitta för närvarande.

I hallen har vi en byrå, eller en plats för alla saker som inte har någon annan plats att vara på.

Är det något jag längtar efter så är det tills vi får ett bättre fungerande badrum med mer förvaring av smutstvätt för det får inte plats mycket i en liten korg när familjen består av fyra medlemmar.

Så, nu kan ni andas igen. Det kan i alla fall inte bli värre för att se det på den ljusa sidan.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

17 reaktioner på ”Den nakna sanningen”

 1. annah, i love yoou. haha.
  så himla skönt att se att man inte är ensam med ett badrumsgolv som agerar tvättkorg. eller en köksbänk som samlar allt möjligt och omöjligt.

 2. Det här var det ABSOLUT bästa blogg-inlägg jag läst!!!!!!!!! Perfekta hem med inbygda kaffemaskiner, fondväggar, blänkande diskbänkar, skiiiinande skåpsluckor, nybakade bullar och små söta ljusstakar som står strateiskt utplacerade har vi fått nog av!! 😀

  Perfekta hem är det enda man ser.

  Guuuuuud vad jag älskar detta inlägg!

  Stor kram till dig för det!

 3. Det är verkligen lätt att man läggar grejor överallt. Vi slängde otroligt mycket nu när vi flyttade men ändå känns det som vi har för mycket grejor överallt 🙂

  Sv: Teckensnittet heter Comix 🙂

  Jag önskar dig en fin kväll!

 4. Härligt! Tack.. Här är det välstädat kanske 24 timmar & sedan ser det ut som ett bombnedslag

 5. Gud va skönt att få se att inte alla i bloggvärlden har det perfekt hemma. Annars tycker jag att perfekta hem är de ända man ser. De är svårt att undvika prestationsångest då….

 6. Vad härligt att få se att det finns fler människor som lever i sina hem. Känner mig fortfarande ganska trött på alla hem som ser ut som kataloger.

  I vårt kök är det köksbordet som är problemet. Ständigt belamrat. Matbordet i rummet just nu kaos nrvättstugan är fylld med återvinning. Tack för att jag fick kika på någon annans verklighet!
  Kram!

 7. Det är ju fantastiskt att se att det finns fler än vi som har det stökigt. Nu kan jag pusta ut och inse att jag inte är ensam i hela världen om att inte alltid orka plocka och fixa. Ibland måste man ju få prioritera annat också eller hur?:)

 8. Skönt att se att alla inte har det perfekt städat, som det oftast ser ut när man ser bilder i bloggar

 9. Men Annah då… när har du varit och smygfotat mitt hem…. 😉
  Skönt att se att högarna finns på fler håll…..

 10. Hahha härligt! Så ser det ju faktiskt oftast ut hos de flesta.. förutom i inredningstidningarna som ingen kan leva upp till;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.