Huset på landet

Har en längre tid varit sugen på en Cordy Roy Pig, men nu hittade jag en ännu sötare apa hos Huset på landet och en sådan ska jag absolut beställa till Lykke-Lie. Dessutom hade de söta väskor som brukar vara populära hos barn. Milton har en som hängt med ett tag nu och den har varit välanvänd så självklart ska Lykke-Lie få en också nu när hon fyller år.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Huset på landet”

  1. Å, den där apan var verkligen söt! Vill ha!

    Liten har två väskor redan och de är poppis. Jag känner mig som en tråkig mamma som är rädd om dem och knappt låter henne ha dem 😉

    1. Milton har en jättetuff Elvis-väska som sett sina bättre dagar men jag tycker det är bra att han gillar den och leker med den. Den kostade bara 20 kr också så går den sönder helt och samman är det inte hela världen.

      Ja, apan är verkligen underbar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.