Spegel spegel

Jag hade en gammal fönsterspegel som pappa gjort till mig för några år sedan som jag tänkte att Lykke-Lie skulle få i sitt rum. Dock ville jag sätta lite mer färg på den så jag bestämde mig för att måla den i samma röda färg som blommorna på tapeten. Det gick rätt bra tills jag skulle ta bort speglarna ur ramen. Ena spegeln gick sönder och jag har därmed dragit på mig sju års olycka. Kom i alla fall på att sandpappra färgen lite så det blev en liten sliten stil. Tycker faktiskt det blir väldigt snyggt med en lite shabby chic stil.

Förutom spegeln ska det även upp en gammal stringhylla i hennes rum.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Spegel spegel”

  1. Svar: Förlåt, glömde och länka henne.. Hon har en hemsida här: http://www.annasukardi.com/ Dock är inte alla de smyckena som jag såg idag med på sidan.. Fanns massor med snygga armband etc. Hon säljer inte själv via nätet vad jag kan se, men hon har ju ett gäng återförsäljare! Hon håller tydligen till i Olofström/Tingsryd området.
    kram kram

    1. Lugnt! Jag googlade lite. Tyvärr hittade jag inte den fina ringen du hade till försäljning någonstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.